Lady Gaga nu își aduce aminte când s-a spălat ultima dată

0

În ultimii ani, Lady Gaga și-a surprins fanii în numeroase ocazii. Cariera ei a evoluat impresionant, mai ales dacă luăm în considerare rolul din filmul A Star Is Born, peliculă care i-a adus și un premiu Oscar pentru Cel mai bun cântec original, Shallow.

Pentru 2020, se pare că Lady Gaga își pregătește revenirea în forță pe piața muzicală, existând numeroase indicii cu privire la albumul pe care urmează să-l lanseze în scurt timp. Însă toată această viață agitată a venit și cu un cost: ignorarea igienei personale.

Lady Gaga este foarte activă pe contul ei de Twitter, iar fanii au avut parte de o dezvăluire inedită din partea vedetei: „Asistentul meu: când a fost ultima dată când ai făcut baie? Eu: Nu îmi amintesc”. Inedita postare a vedetei este însoțită și de hastag-ul LG6, lucru despre care fanii cred că anunță lansarea în curând a celui de-al șaselea album de studio al cântăreței.

Într-un interviu acordat recent pentru canalul de YouTube NikkieTutorials, Lady Gaga a vorbit despre ce planuri are pentru 2020. „Mai multă muzică, nu intenționez să mă retrag prea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.