La ziua lui Cornel Palade, Romică Țociu îmbrăcat precum sărbătoritul

0

După ce a aflat cum s-a îmbrăcat Cornel Palade la propriul chef – comicul a împlinit miercuri, 19 decembrie, 66 de ani și a sărbătorit într-un restaurant cochet din Capitală -, Romică Țociu a găsit o ținută identică, s-a îmbrăcat cu ea și s-a prezentat astfel la localul cu pricina.

Invitații s-au amuzat teribil de potrivirea vestimentară, care a subliniat apropierea dintre cei doi parteneri de scenă. În cele din urmă însă, Țociu și-a schimbat sacoul cu un altul, lăsând sărbătoritul să se bucure de toată atenția.

Aflat la vârsta pensionării, comicul Cornel Palade nici nu se gândește să se despartă de scenă și să-și petreacă timpul jucând șah sau table. Încă merge cu motorul său gigant cu trei roți și face lumea să râdă pe rupte în emisiuni și turnee.

Povestea succesului său a plecat dintr-un restaurant din Piatra Neamț, unde Cornel Palade a fost ospătar. A făcut și pregătire pentru meseria aceasta: o școală de bucătari-ospătari urmată acasă, la Moinești, în Bacău. Până să fie ospătar calificat, Palade a profesat și ca fierar-betonist, apoi a lucrat la o fabrică de hârtie. Într-un final, s-a angajat la Teatrul Muzical din Galați.

Țociu și Palade, care formează un cuplu pe scenă de mai bine de 25 de ani, s-au întâlnit într-o brigadă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.