Kylie Jenner a devenit cea mai tânără miliardară self-made din lume

0

În urmă cu un an Kylie Jenner a fost starul de pe coperta revistei Forbes, numărul dedicat femeilor miliardare din America, publicația estimând că în acel moment averea lui Jenner se ridica la aproximativ 900 milioane de dolari. La numai 20 de ani, Kylie se afla pe locul 27 în topul celor mai bogate femei din America, în acest clasament fiind luate în considerare doar persoanele care au reușit să facă avere prin propriile puteri, nu prin moșteniri, căsătorii sau alte mijloace.

Inevitabilul s-a produs! Kylie Jenner, acum în vârstă de 21 de ani, a fost declarată cea mai tânără miliardară self-made din lume. Potrivit Forbes, compania Kylie Cosmetics, care este deținută în totalitate de tânără, este evaluată la 900 milioane de dolari. În plus se adaugă sumele pe care Jenner le-a obținut din alte afaceri profitabile, averea ei ajungând în acest moment la 1 miliard de dolari. Astfel, Kylie a reușit să îl detroneze pe cel care deținea acel titlu, mai exact Mark Zuckerberg, inventatorul Facebook, care a devenit miliardar la vârsta de 23 de ani.

„Nu m-am așteptat la nimic. Nu am putut vedea care va fi viitorul. Însă mă simt bine. Este o frumoasă încurajare”, a declarat Jenner.

Nu putem să nu remarcăm faptul că publicația a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.