Knockout, singurul brand care îți oferă mănuși de box personalizate exact așa cum vrei tu

0

Knockout Store este magazinul online dedicat practicanților sporturilor de contact, cu o ofertă extinsă de produse și accesorii pentru antrenamente și competiții. 

 

De curând, compania a dezvoltat și lansat pe piață Smart Boxing Gloves, primele mănuși de box inteligente din lume, pentru ca pugiliștii și antrenorii sa regândească modul de antrenament, printr-o monitorizeze facilă a unor parametri de interes. 

Mănuși de box ce îmbină Sportul cu Inovația Tehnologică

Smart Boxing Gloves permit atingerea performanțelor cu ajutorul unor soluții tehnologice complexe, integrate într-un produs cu adevărat uimitor. 

 

Prin adăugarea lor în lista cu echipamente pentru box disponibile online, Knockout Store își dorește să revoluționeze antrenamentele cu mănuși, indiferent de nivelul de performanță al sportivului. 

 

Confecționate din piele premium și spumă cu memorie, prevăzute la interior cu un strat de căptușeală antimicrobiană, aceste mănuși de ultimă generație se potrivesc perfect pe mâini, oferind un nivel ridicat de confort și mobilitate excelentă, în plasarea loviturilor de brațe. 

Senzorii cu ajutorul cărora se obțin date importante

Smart Boxing Gloves de la Knockout Store vin însoțite în pachetul livrat de doi senzori, câte unul pentru fiecare mănușă. Aceștia urmăresc o serie de parametri esențiali pentru activitatea din cadrul antrenamentului (ex: viteza sau forța loviturii, numărul de lovituri etc) 

 

Datele colectate în timp real sunt trimise pe aplicația dezvoltată special pentru aceste mănuși de box performante, fiind simplu de analizat ulterior. Senzorii sunt confecționați din plastic și cântăresc doar 6 grame, fiind rezistenți atât la șocuri, cât și în fața acțiunii apei. 

 

După ce sunt încărcați cu ajutorul cutiei de încărcare / păstrare din kit-ul Smart Boxing Gloves, senzorii vor putea fi utilizați neîntrerupt pentru o perioadă de 6 ore. Funcționează fără probleme la temperaturi cuprinse între valorile -15°C și +50°C.  

Aplicație de smartphone pentru analizarea datelor 

Aplicația pentru utilizarea Smart Boxing Gloves este compatibilă cu sistemele de operare iOS și Android, fiind disponibilă atât în Google Play, cât și în App Store. 

 

Se poate descarcă mult mai simplu, printr-o scanare a codului QR descoperit în foaia cu instrucțiuni de utilizare a acestor mănuși de box inteligente. După descărcare, sportivul își poate configura propriul profil, setând valori precum: înălțimea, greutatea sau vârsta.

 

Acest tool pentru monitorizarea datelor este deosebit de intuitiv, iar conectarea sa la cei doi senzori ai mănușilor se realizează cu simplitate prin Bluetooth. Cele două moduri disponibile – Quick Start și Round Mode – oferă control asupra felului în care decurge un antrenament: număr de runde, durată, număr de pauze etc

 

Cumpara echipament de box de la Knockout și îmbunătățește modul în care te antrenezi, atât la sală, cât și în perimetrul special amenajat din spațiul locuinței tale. 

 

Produsele din ofertă aparțin unora dintre cei mai importanți producători în domeniu și sunt dedicate nu dor pugiliștilor, ci și practicanților de MMA, Kickboxing, MMA, Kempo, Muay Thai, Jiu Jitsu, Judo și multe alte discipline de contact. 

 

Fondată în 2008 pentru a inspira performanțele luptătorilor români, compania Knockout Store și-a construit o viziune de business proprie, în jurul unor valori precum: grija constantă pentru siguranța sportivilor, calitatea soluțiilor oferite și dorința de a face KO provocare după provocare, atât în ring, cât și la sală.

 

Echipa Knockout Sport este formată din oameni care practică sportul zi de zi, la modul profesionist sau amator, uniți de pasiunea pentru echipamente calitative și accesibile tuturor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.