Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, au fost prezenți la recepția organizată de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham

0

Regina Elisabeta a II-a a organizat la Palatul Buckingham o recepție, la care au participat numeroși șefi de stat. Această recepție a marcat 70 de ani de la fondarea NATO.

Alături de Regina Elisabeta a II-a au fost și Prințul Charles și soția sa, Camilla. Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, au fost prezenți, de asemenea, la această recepție.

Carmen Iohannis a fost surprinsă în timp ce discuta cu Melania Trump, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii. Carmen Iohannis a ales să poarte o rochie albastră, clasică.

Regina Elisabeta a II-a a purtat o rochie verde, accesorizată cu un șal verde smarald, alături de un colier masiv și cercei din perle.

Melania Trump a reușit să atragă privirile cu ținuta pe care a purtat-o. Ea a ales să aibă o pelerină galbenă Valentino, la care a accesorizat o pereche de pantofi stiletto mov.

Președintele României, Klaus Iohannis, va lua parte astăzi la un dejun, la invitația lui Donald Trump. Acesta i-a invitat doar pe reprezentații statelor care au alocat 2% din buget pentru Apărare, conform Digi24.

Chiar înainte de participarea la summitul NATO,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.