Kim Kardashian vorbește despre tulburarea bipolară a lui Kanye West

0

Kim Kardashian apare pe coperta noului număr al revistei Vogue și a discutat în interviul acordat despre istoria lui Kanye West cu tulburarea bipolară. Rapperul în vârstă de 41 de ani și-a anulat restul concertelor din turneul Saint Pablo în noiembrie 2016, iar la scurt timp, a fost internat în spital după ce a suferit o cădere nervoasă.

Kanye a dezvăluit că suferă de tulburare bipolară odată cu lansarea noului său album, Ye, în luna iunie a anului trecut. Fanii au început să se îngrijoreze pentru stare lui de sănătate în luna octombrie, după întâlnirea cu Președintele Donald Trump la Casa Albă, când a afirmat că, de fapt, nu este bipolar, ci are doar probleme cu somnul.

Kim a explicat că soțul ei și-a acceptat din nou diagnosticul, iar totul este sub control. „Cred că ne descurcăm foarte bine acum. Este un proces emoționant, cu siguranță. În acest moment, totul este foarte calm. Însă, cu siguranță, simțim apropierea unor episoade, iar acum știm cum să le gestionăm. Pentru el, tratamentul nu este tocmai o opțiune, pentru că schimbă ceea ce este. Nu mai călătorește atât de mult pe cât obișnuia, dar nu vreau să vorbesc în locul lui, pentru că nu știu ce se petrece în mintea lui”, a povestit…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.