Katie Holmes își arată cu mândrie vergeturile, iar același lucru ar trebui să îl facem și noi

0

În mod cert, Katie Holmes reprezintă un exemplu demn de urmat în ceea ce privește îmbrățișarea propriilor defecte. Ea a postat pe contul său de Instagram mai multe imagini cu ea, iar într-una dintre ele, își arată cu mândrie vergeturile pe care le are.

Actrița în vârstă de 40 de ani a făcut o ședință foto pentru revista Vogue Australia, iar ea le-a împărtășit fanilor de pe Instagram câteva imagini din timpul ședinței foto. Katie poartă o bustieră sport, un sacou supradimensionat și pantaloni din mătase.

Ce a atras cu adevărat atenția a fost faptul că, în a doua imagine, i se văd vergeturile din jurul abdomenului. „Este extraordinar să lucrez cu o femeie atât de minunată”, a scris Katie pe Instagram, mesajul fiind unul care ar trebui să inspire femeile. 

Chiar dacă imaginile cu ea sunt extrem de sexy, ceea ce ar trebui să reținem este faptul că vergeturile fac parte din noi și nu ar trebui să ne fie rușine să ni le asumăm.

Fanii lui Katie au văzut imaginile, iar ei au fost plăcut surprinși de faptul că ea nu le-a modificat și și-a asumat cu atâta mândrie acest lucru….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.