Kate Middleton a dezvăluit ce tradiție și-ar dori să urmeze Prințul George și Prințesa Charlotte

0

Kate Middleton a dezvăluit că și-ar dori să îi înscrie pe Prințul George și pe Prințesa Charlotte în echipa cercetașilor Beaver Scouts. Aceasta a făcut o vizită organizației și a dezvăluit în timpul întâlnirii că speră ca cei doi copii mai mari vor călca pe urmele ei, deoarece și ea a făcut parte dintr-o echipă de cercetași.

„Kate a declarat că și-ar dori ca ei să intre în comunitatea cercetașilor, deoarece ea iubește valorile organizației”, a declarat Lauren Noble, în vârstă de 14 ani, tânara ajutând-o pe Ducesa în cadrul întâlnirii. Potrivit declarației acesteia, Kate consideră că este un mod minunat de a vedea viața și se gândește că ar fi o activitate foarte potrivită pentru aceștia.

Lauren Noble a povestit și că Ducesa de Cambridge a admirat insignele primite de tinerii cercetași. „Ea a fost că a fost impresionată că au făcut atât de multe pentru vârsta lor și că au putut să învețe atât de multe lucruri”.

Kate și-a petrecut ziua alături de copii, implicându-se în diferite activități. Aceasta a ajutat la construirea unui fort, a adunat frunze și a pictat cu mâinile un copac. „S-a implicat în proces și la final avea o mână verde”, a declarat Kameron Liddar, un tânăr…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.