Kanye West vrea să devină președintele Statelor Unite ale Americii

0

Kanye West a primit numeroase critici la adresa orientării sale politice

Chiar dacă a avut parte de multe critici la adresa orientării sale politice, Kanye West își arată în continuare simpatia față de Donald Trump și de sfera politică. Pe 1 ianuarie 2019, Kanye a scris pe Twitter: „Trump toată ziua”, continuând cu fraza: „Asta ca să știți în 2019 unde mă poziționez”. Rapperul a specificat că va purta, la fiecare spectacol, șapca pe care este inscripționat mesajul din campania prezidențială a lui Donald Trump: „Make America Great Again” ( „Facem America măreață din nou).

Într-un alt mesaj, Kanye a scris „2024”, făcând aluzie la ambiția lui de a candida la președenție, intenție discutată în urmă cu câteva luni, potrivit The Guardian. În luna octombrie a anului 2018, Kanye West a avur o întâlnire cu Donald Trump. În Biroul Oval, cei doi au discutat despre reforma justiției, producție și violență.

Kanye West si Donald Trump

Kanye Omari West este un rapper, producător muzical, compozitor, creator de modă și antreprenor. Acesta a compus mai multe șlagăre pentru artiști ca: Jay Z și Alicia Keys. West este printre cei mai apreciați muzicieni ai secolului XXI și este unul dintre cei mai bine vânduți artiști din toate timpurile, după ce a vândut peste 32 de milioane de albume și 100 de milioane de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.