Justin Timberlake, surprins fără verighetă și ținându-se de mână cu o tânără actriță

0

După ce Justin Timberlake a fost văzut în New Orleans ținându-se de mână cu o femeie, fanii acestuia imediat s-au întrebat care este motivul din spatele acestui gest.

Justin Timberlake a fost fotografiat stând la balconul unui bar din New Orleans, alături de colega sa de platou din filmul Palmer, Alisha Wainwright. Cu toate că nu ar părea un lucru chiar atât de rău faptul că au fost văzuți împreună, cei doi s-au ținut de mână, iar acest lucru a creat extrem de multe controverse. „La un moment dat, ea și-a pus mâna pe genunchiul lui. Apoi el i-a luat mâna și au început să se țină de mână,” a declarat o persoană care a văzut această scenă.

O sursă a declarat pentru People următoarele lucruri: „Erau mai mulți oameni care stăteau pe balcon și cu siguranță nu se întâmpla nimic. Acolo se filma pentru filmul Palmer, ei joacă împreună în film, se înțeleg foarte bine și toată lumea a ieșit afară.”

De asemenea, aceeași sursă a afirmat faptul că Justin Timberlake nu ar face un asemenea gest în public, având în vedere faptul că el este căsătorit cu actrița Jessica Biel…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.