Justin Timberlake i-a organizat soției sale, Jessica Biel, o petrecere inedită cu ocazia zilei de naștere

0

Actrița Jessica Biel a împlinit 38 de ani, iar cu această ocazie, soțul ei, Justin Timberlake, i-a organizat o petrecere surpriză. Mai exact, ei au sărbătorit în pijamale, iar Justin a avut grijă să îi aducă și un tort spectaculos.

„Sărbătorind ziua mea de naștere cu stil… și prin asta mă refer la pijamale. Justin mi-a promis că nu o să îmi cânte la mulți ani, așa că el a improvizat. Îmi pare rău că nu puteți auzi, dar eu încă mai râd. Îți mulțumesc, om minunat, pentru că mă asculți și ai organizat petrecerea asta. Și vă mulțumesc tuturor pentru toate urările. Simt dragostea voastră”, a scris Jessica Biel pe contul de Instagram, alături de câteva imagini cu ea și Justin din timpul petrecerii.

De asemenea, și Justin Timberlake a publicat un mesaj extrem de emoționant pentru soția sa. „La mulți ani, iubirea vieții mele. Fiecare zi alături de tine este o aventură și o provocare pentru mine. Abia aștept să împărtășesc și mai multe astfel de momente cu tine. Îți mulțumesc că ești alături de mine și atunci când miros urât după un meci de golf. Ești cea mai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.