Justin Bieber este acuzat de fosta lui coregrafă, Emma Portner, că are un comportament josnic față de femei

0

„Regret că am lucrat sub numele tău”, a declarat Emma Portner în legătură cu Justin Bieber. Coregrafa în vârstă de 24 de ani, căsătorită cu actrița Ellen Page, a transmis un mesaj prin Instagram Stories despre modul în care a fost tratată de Justin Bieber atunci când s-a ocupat de coregrafia turneului Purpose World Tour în 2016.

„I-am oferit universului tău corpul meu naiv, creativitatea, timpul și efortul. De două ori. Muncă de pe urma căreia ai făcut milioane, în timp ce eu nu am făcut nimic. Nu-mi permiteam să mănânc. Spălam podelele studioului pentru a-mi putea face treaba. Modul în care înjosești femeile este o rușine”, a scris Emma.

Mesajul Emmei vine la doar două zile după ce Taylor Swift l-a acuzat pe managerul lui Justin, Scooter Braun, de comentarii indecente și manipulatoare. Mai mult decât atât, Taylor a dezvăluit că, în curând, acesta îi va deține întregul catalog muzical, ceea ce o întristează profund. După ce Taylor Swift a făcut publice aceste informații, mai multe celebrități și-au oferit susținerea.

„Taylor Swift reprezintă unul dintre motivele pentru care am ales să-mi scriu propria…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.