Jojo, primele declarații după ce a părăsit Asia Express

0

După ce au fost nevoiți să părăsească Asia Express din cauza unor probleme de sănătate ale lui Paul, Jojo a decis să vorbească pe rețelele de socializare despre experiența lor în India, dar și despre starea actorului, care suferă de hernie de disc.

Eu am o operație la spate de mai mult timp. Am ținut-o sub control o bună bucată de timp, dar chiar nu mai puteam. Vă dați seama, dacă nu aveam încredere în mine, nu aș fi venit aici, dar chiar nu mai pot continua. Îmi este imposibil”, a dezvăluit Paul în cadrul emisiunii.

Mesajul lui Jojo, după ce a părăsit Asia Express

Dragii noștri, mulțumim pentru toată susținerea voastră în aceasta perioadă. Iubirea, compasiunea, toleranța și înțelepciunea voastră ne-au mișcat până în adâncul inimii. Voi sunteti cei minunați! Dacă am învățat ceva din călătoria noastră acel lucru este că oamenii trebuie să trăiască pentru oameni, și nu altfel.  Paul este bine acum și nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă am mai fi continuat. Noi chiar am luptat trup și suflet în fiecare clipă. Fără ascunzișuri, fără a fi mânați de altceva decât de bune intenții si dorința de a ne continua călătoria”, a scris actrița.

Celor care au ales să îmi trimită zeci de mesaje negative le spun atât: vă înțeleg. Sunt convinsă că nu sunteți oameni…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.