Jennifer Lopez, mesaj emoționant pentru Alex Rodriguez, cu ocazia aniversării a doi ani de relație

0

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez se numără printre cele mai îndrăgite cupluri de celebrități ale momentului. Cu ocazia aniversării a doi ani de relație, J. Lo a postat o selecție de fotografii din cele mai fericite momente petrecute împreună, alături de un mesaj în care artista spune că Alex o face să se simtă „ca o adolescentă la început de drum”.

„Doi ani de râsete. Doi ani de distracție. Doi ani de aventuri. De entuziasmul evoluției și învățării. De prietenie adevărată. Și atât de multă iubire!! Îmi faci lumea un loc mai frumos și mai sigur…în mijlocul vieților noastre în continuă schimbare, mă faci să mă simt ca o adolescentă la început de drum. De câte ori mă gândesc că te am, mă surprinzi în cele mai frumoase moduri aducându-mi aminte de cât sunt de binecuvântată că te-am găsit în acest moment…momentul nostru..Te iubesc mult.”

Fanii se întreabă de câteva luni deja când se vor logodi cei doi. Într-un interviu pentru USA Today, artista în vârstă de 49 de ani le-a spus jurnaliștilor „Toată lumea vrea un basm. Cu toții vor o comedie romantică, un final fericit. Cu toții vrem asta. Dar nu este un film. Chiar dacă ne vedeți pe Instagram sau la spectacole. Suntem fericiți. Facem totul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.