Jennifer Lawrence și logodnicul ei, Cooke Maroney, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

0

Marțea aceasta a fost confirmată logodna dintre Jennifer Lawrence și Cooke Maroney. „Când au făcut cunoștință primăvara trecută, momentul a fost perfect pentru că erau amândoi singuri și se bucurau de o ieșire cu prietenii. Lucrurile nu puteau funcționa mai bine de atât, pentru că au atât de multe lucruri în comun și au stabilit imediat o conexiune. Amândoi provin din familii foarte unite. Cooke s-a născut în Vermont, iar Jennifer în Kentucky. Amândoi au plecat de acasă și și-au construit cariere de succes. Amândoi iubesc să călătorească dar și să petreacă timp împreună”, le-a spus o sursă apropiată celor de la ET.

„Relația dintre Jennifer și Cooke este ca un basm. Din momentul în care s-au întâlnit au simțit o atracție imediată, iar noi glumim pe seama lor și le spunem că a fost dragoste la prima vedere”, a continuat sursa.

Se pare că cei doi și-au cunoscut părinții și au obținut binecuvântarea lor pentru căsătorie. „S-au logodit pentru că amândoi știu că așa trebuie să se întâmple. Amândoi vor ca nunta să fie în New York, deoarece simt că New York-ul i-a adus împreună și funcționează pentru prietenii și familiile lor”.

Citește și:
Vedetele au impresionat la amfAR Gala, dând startul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.