Jennifer Lawrence și Cooke Maroney, primele detalii despre planurile de nuntă

0

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney au început pregătirile pentru nuntă, un eveniment care, se pare, că va fi cât mai intim, toate planurile fiind făcute în secret.

Cu toate acestea, o sursă a declarat pentru Entertainment Tonight că cei doi sunt foarte îndrăgostiți și au fost „nedespărțiți” de la logodnă. Până acum nimeni nu știe unde va avea loc nunta, însă o variantă ar fi New York. „Prima lor alegere este New York, însă nu este o decizie finală. Au fost incredibil de secretoși, deoarece intimitatea este o prioritate pentru ei”, a adăugat sursa.

În plus, nu ar trebui să ne așteptăm la o nuntă foarte mare. „Amândoi sunt foarte simpli și nu-și doresc nimic altceva decât să evite o atmosferă ‘neplăcută, pretențioasă’. În viziunea lor nunta va fi tradițională cu o ceremonie relaxată, ei își doresc doar să își împartă dragostea cu prietenii și familia și să își exprime fericirea alături de cele mai importante persoane”, a declarat aceeași sursă, adăugând că vedetele nu vor lipsi de la nuntă, Emma Stone și Amy Schumer fiind cu siguranță pe lista invitaților.

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney se gândesc și la întemeierea unei familii. „Amândoi își doresc copii și au…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.