Jennifer Lawrence neagă afirmația lui Harvey Weinstein potrivit căreia ar fi întreținut relații sexuale

0

Într-o declarație pentru E!News, Jennifer Lawrence a negat acuzațiile lui Harvey Weinstein, potrivit cărora ar fi întreținut relații sexuale cu acesta, într-un anumit moment al carierei sale profesionale. „Mi se rupe inima pentru toate femeile care au fost victimele lui Harvey Weinstein. Nu am avut niciodată mai mult de o relație profesională cu el”, a declarat actrița.

„Acesta este un alt exemplu de tactici prădătoare și minciuni pe care le-a folosit pentru a ademeni nenumărate femei”, a continuat Jennifer.

Harvey i-ar fi spus unei alte femei, care a dorit să rămână anonimă și a depus plângere împotriva lui Weinstein și Weinstein Company, că a avut contact sexual cu Jennifer. În documentele legale obținute de E!News, femeia afirmă că Weinstein i-ar fi spus „M-am culcat cu Jennifer Lawrence și uite unde a ajuns acum; doar ce a câștigat un Oscar.”

Jennifer Lawrence a afirmat că nu a experimentat nicio formă de abuz din partea lui Harvey Weinstein, în perioada în care au lucrat împreună. Într-un interviu pentru The Hollywood Reporter’s Awards Chatter Podcast anul trecut, Jennifer a spus „Am auzit că era un nemernic, dar față de mine a fost mereu aproape ca un tată. Nu s-a purtat niciodată inadecvat cu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.