Jennifer Aniston vorbește despre viața ei sentimentală și ce detestă la întâlnirile amoroase

0

În timpul unui interviu acordat în cadrul emisiunii the Howard Stern Show, Jennifer Aniston a vorbit despre viața ei sentimentală și ce detestă la întâlnirile amoroase.

Întrebată dacă în prezent se întâlnește cu un bărbat anume, actrița a declarat că este „foarte, foarte ocupată” și că pur și simplu nu are timp pentru așa ceva. Nici propunerea lui Stern de a-i intermedia o întâlnire cu un posibil partener nu i-a surâs actriței din celebrul serial Friends.

„Nu în acest moment”, i-a răspuns Aniston. „Dar, ca să știi, nu îmi place să ies la întâlniri aranjate de altcineva. Nu îmi place. Detest acest lucru”.

Actrița a mai dezvăluit că, după divorțul de Justin Theroux, a apelat la serviciile lui psiholog. Cei doi s-au despărțit la finalul anului 2017, după doar doi ani de căsătorie.

În afară de viața ei amoroasă, actrița a mai vorbit și de zilele în care filma pentru serialul Friends și despre cât îi place să își petreacă timpul cu foștii ei colegi de filmare. „Am luat cina săptămâna aceasta cu ei. Toți erau acolo”. Aniston, Matt LeBlanc și Courtney Cox chiar…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.