„Jennifer Aniston ar trebui omorâtă”, declarația care șochează Hollywood-ul

0

Noi documente făcute publice în procesul intentat împotriva lui Harvey Weinstein arată felul în care fostul producător de filme a acționat în 2017 după apariția articolelor care au scos la iveală modul abuziv în care acesta s-a comportat față de numeroase vedete și agresiunile sale sexuale.

Se pare că Weinstein a decis atunci să ceară ajutorul mai multor celebrități și oameni influenți pentru a mușamaliza acuzațiile. Într-unul dintre email-urile trimise de el, Weinstein sugerează că Jennifer Aniston – despre care credea că a făcut reclamații și dezvăluiri împotriva lui – „ar trebui omorâtă”.

Potrivit Vulture, într-un schimb de emailuri care a avut loc pe 31 octombrie 2017 între Weinstein și purtătorul său de cuvânt se discută despre un reporter care dorea o poziție oficială a producătorului cu privire la acuzațiile că a hărțuit-o pe Aniston. „Jen Aniston ar trebui omorâtă”, a scris Weinstein.

Reprezentantul lui Aniston a negat faptul că actrița ar fi fost hărțuită de Weinstein, precizând pentru Vulture că „Tocmai am vorbit cu Jennifer și a confirmat că niciuna…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.