Iuliana Marciuc s-a schimbat radical și arată mai bine ca niciodată. Care este secretul său | Româneşti, Vedete

0

Iuliana Marciuc va împlini anul acesta 52 de ani și a luat decizia de a nu permite vârstei să i se citească pe chip, prin urmare a apelat la cel mai bun aliat: sportul. Partenera de viață a lui Adrian Enache a dezvăluit totul despre activitatea fizică pe care o desfășoară la sală: „Eu am reușit să slăbesc 6 kg în două luni, ceea ce a fost oricum extraordinar. Contează că am întinerit cu 8 ani vârsta metabolică, ceea ce este foarte bine.

Vârsta metabolică este de 50 de ani. M-a speriat chestia asta, faptul că era vârsta metabolică peste vârsta mea. Vin de 3 ori pe săptămână la sală și stau o oră, dar este o oră foarte eficientă. Se rupe orice fel de program și este ora mea și numai a mea. Nu mi-a fost greu, pentru că atmosfera este foarte antrenantă, căci în ora aia nu te mai gândești la nimic, este muzică, sunt antrenori tineri și drăguți. 

Iuliana Marciuc s-a schimbat radical și arată mai bine ca niciodată. Care este secretul său

Chiar azi vorbeam cu unul dintre antrenori, că diferă de la persoană la persoană zona în care grăsimea atacă prima dată. La mine a atacat prima dată picioarele.  Adrian este un tip care mergea de ani de zile la sală, de 3 ori pe săptăjmână și încerca să mă determine și pe mine, dar el merge la o sală de forță și mie nu-mi place” – a dezvăluit Iuliana Marciuc la tv.

Iuliana Marciuc și Adrian Enache formează un cuplu de ani de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.