Ispita Mircea sare în apărarea Mirelei. „Nu o judecați pentru un moment de slăbiciune”

0

 

Mirela a fost prinsă între doi bărbați la show-ul Insula Iubirii, de la Antena 1. Pe de o parte, aceasta a fost cucerită de ispita Mircea, iar pe de altă parte a încercat să se întoarcă la iubitul ei, Ionuț, însă s-a lovit de refuzul acestuia.

Mircea, căreia Mirela îî spusese că vor continua o relație după încheierea show-ului, a sărit în apărarea acesteia după ce bruneta a încercat din răsputeri să-și convingă fostul iubit, Ionuț, să continue relația cu ea.

„Dragilor, încercaţi să întelegeţi o persoană care a trecut prin multe în viaţa ei. Nu o judecaţi pentru un moment de slăbiciune. De multe ori în viaţă e greu să faci alegerea corectă şi te legi în continuare de trecut. Schimbarea, în bine sau în rău, a oricăruia dintre noi, nu vine într-o singură zi.

Ai nevoie de timp şi timpul şi voinţa ta vor modela o nouă făptură. A greşi, a avea frică, a te lega de trecut, face paret din nou. Judecaţi un om pentru ceea ce este în prezent, nu pentru trecutul lui. Criticaţi voinţa de a se schimba şi de a deveni o persoană mai bună decât în trecut.

A suferit, a luptat, a avut ambiţie să se schimbe, a devenit ceea ce este astăzi. Lăsând de o parte rolul meu de ispită, ca om îţi spun bravo, Mirela, felicitările mele pentru omul care ai devenit”, a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.