IQOS Wishing Tree, instalația care marchează aniversarea a 4 ani de la lansarea IQOS în România

0

Pentru a sărbători cei peste 100.000 utilizatori din România care au considerat că acest dispozitiv este o alegere mai bună decât să continue să fumeze și a-i implica direct în acest moment aniversar pentru IQOS, a fost creată instalația IQOS Wishing Tree, care preia și prezintă dorințele utilizatorilor devenite alegeri asumate într-un mod creativ, un mix de design, tehnologie și emoție. Instalația a fost dezvoltată în colaborare cu Laura Hîncu, designer vestimentar, și Alin Popa, creator de show-uri cu lumini și unul dintre fondatorii Lights & Magic, sub conceptul Dorințele devin alegeri.

ELLE a stat de vorbă cu designer-ul Laura Hîncu despre conceptul instalației IQOS Whishing Tree, colaborarea cu echipa IQOS și planurile sale pentru 2020.

ELLE: Cât de importante sunt alegerile pe care le faci la momentul potrivit?
Laura Hîncu:
Cred în alegerile făcute în mod conștient, analizate și cântărite, care, cu siguranță, devin asumate. Iar dacă ești genul jucăuș, cu atât mai bine, pentru că impulsivitatea în doze mici e ca sarea în bucate. Oricând, alegerile conștiente sau impulsive făcute la momentul potrivit au puterea de a schimba prezentul și de a influența viitorul.

ELLE: Aceasta este si filosofia din spatele instalației IQOS Whishing Tree. Povestește-ne mai multe, cum ai ajuns la acest concept?
Laura Hîncu:
Primul meu desen pe când eram copil a fost acest copac înalt, cu o coroană amplă și o mulțime de detalii (frunze, ramuri, liane), dar care privit în ansamblu era simplu și minimalist. Aniversarea a patru ani de la lansarea IQOS în România a fost pretextul perfect pentru a da „viață” unui Wishing Tree așa cum mi l-am imaginat dintotdeauna: inovativ,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.