IQOS sărbătorește 4 ani în România și lansează platforma de lifestyle IQOS Living Room

0

În 27 februarie, IQOS a sărbătorit patru ani de prezență în România prin lansarea unui concept inedit care îmbină designul și experiențele senzoriale – IQOS Living Room. Evenimentul a reunit la Halucinarium Loft peste 300 de invitați speciali, reprezentativi pentru comunitățile care au fost alături de IQOS pe parcursul acestor ani – vedete, creativi, jurnaliști, artiști – pentru a trăi împreună o experiență extraordinară care a combinat design-ul cu gustul.

Locul de întâlnire a fost un spațiu neconvențional, cu un design industrial – Halucinarium Loft, care a fost amenajat în spiritul conceptului IQOS LIVING ROOM, platforma de lifestyle inspirată din diversitatea și unicitatea consumatorilor IQOS, care se întâlnesc într-o zonă de alegeri și interese comune.

Platforma IQOS Living Room, va oferi atât experiențe offline, prin evenimente de tip pop-up, cât și conținut online inspirațional. Proiectul de design IQOS Living Room a fost realizat în colaborare cu designerul Omid Ghannadi, care a creat un loc senzațional, un spațiu care integrează valorile IQOS – design și inovație. Mobilierul si obiectele de decor au transformat locul într-unul surprinzător, autentic și primitor, schimbând complet perspectiva și așteptările participanților la petrecere. Într-un spațiu experimental, situat în centrul Bucureștiului, creat pentru a celebra arta și viața, invitații s-au bucurat de o metamorfoză a gusturilor și a senzațiilor.

„A fost o provocare pentru mine să aduc la viață conceptul Living Room. Am vrut să creez o atmosfera primitoare si contemporana, care sa reprezinte comunitatea pe care IQOS o construieste in Romania. Ma bucur ca am facut parte din acest…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.