Ion Dichiseanu, profesor la 85 de ani! O școală îi poartă numele

0

Dischiseanu Art Academy, școala de actorie, muzică și film care poartă numele longevivului actor al teatrului și cinematografiei românești, își deschide porțile săptămâna viitoare, în inima Bucureștiului. Instituția privată e pregătită să primească viitori cursanți, copii talentați care vor să facă pași pregătitori în lumea artistică prin lecții de voce, pian, chitară, tobe, artă teatrală și film, artă fotografică, discurs, dar și de limba engleză, matematică, atelier de creație și pictură.

În vârstă de 85 de ani, decanul Ion Dichiseanu se alătură profesorilor de specialitate ai before&after school-ului, împărtășind cunoștințele sale pentru a le insufla cursanților pasiunea pentru artă.

Ion Dichiseanu, profesor de actorie la 85 de ani!

Osman Pașa din Pentru patrie’, Martac din Misterele Bucureștilor’, Mărgărit din Trandafirul galben’, dar mai ales Pierre Vaillant din Toate pânzele sus’ sunt roluri care l-au transformat pe Dichiseanu într-o vedetă adulată de generații de români și tocmai această experiență e pregătit actorul să o folosească acum pentru dezvoltarea intereselor artistice ale viitorilor cursanți.

Și alte vedete au avut curajul de a trece în spatele pupitrului de profesor la propriile școli – Cătălin Crișan, care a deschis anul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.