International Emmy Awards – Producţia britanică „McMafia”, desemnată cel mai bun serial dramatic

0

Producţia britanică de televiziune „McMafia”, realizată de BBC şi difuzată de postul american AMC, a fost desemnată cel mai bun serial dramatic la cea de-a 47-a ediţie a galei International Emmy Awards, organizată luni seară la hotelul Hilton din New York, informează site-ul revistei Variety.

Aceste premii prestigioase, decernate de International Academy of Television Arts & Sciences, au fost înmânate în cadrul unui dineu de gală prezentat de Ronny Chieng, corespondent al emisiunii „Daily Show”.

Producţia australiană „Safe Harbour” s-a impus la categoria „cel mai bun lungmetraj TV/ miniserie”. Acest thriller despre o călătorie întreprinsă în Indonezia de un grup de prieteni din Brisbane a învins celelalte producţii nominalizate la această categorie şi care au fost realizate în Brazilia, India şi Ungaria.

Premiul pentru comedie a revenit programului brazilian „Especial de Natal Porta dos Fundos” („The Last Hangover”), o parodie cu accente biblice realizată de Netflix în care rolul principal este interpretat de popularul actor Fabio Porchat.

Haluk Bilginer din Turcia a fost desemnat cel mai bun actor graţie rolului interpretat în serialul „Sahsiyet” („Persona”). Marina Gera, protagonista serialului ungar „Orok Tel” („Eternal Winter”) a câştigat…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.