#Instaweek- Săptămâna 18 – 24 Martie în imagini

0

Curios să afli ce s-a întâmplat în ultima săptămână, pe cea mai iubită platformă online a momentului? Iată ce au postat vedetele preferate pe Instagram!

Unul dintre cele mai importante evenimente ale săptămânii trecute, în România, a fost decernarea Premiilor Gopo, festivitate care a reunit crema vedetelor de la noi, cu precădere din domeniul teatrului și al filmului. Iată cele mai apreciate apariții ale serii!

Monica Bîrlădeanu, o apariție ravisantă la Premiile Gopo, într-o superbă rochie strălucitoare!

Anca Serea și Adrian Sînă au fost unul dintre cele mai elegante cupluri ale galei! Anca a întors toate privirile într-o rochie roșie și un look de inspirație hispanică!

Un alt duo lăudat a cărei apariție a fost lăudată a fost cel format din Cătălina Grama (Jojo) și Paul Ipate! Cei doi au pășit elegant și eleganți pe covorul roșu!

O altă știre care a ținut prima pagină săptămâna trecută este starea de sănătate a Andreei Bălan! Tânăra mămică încă se confruntă cu probleme de sănătate și a fost operată încă o dată în urmă cu câteva zile, din cauza unor complicații. Deși vizibil slăbită, Andreea și-a ținut fanii la curent cu evoluția stării sale! Ea a postat câteva imagini de la spital, unde încă se află!

O altă proaspătă mămică a avut parte de clipe emoționante zilele trecute! Oana, sora Deliei, și-a adus acasă bebelușul, pe Bogdan și a surprins reacția micuței Jessicăi în momentul întâlnirii cu frățiorul mai mic!

Flavia Mihășan radiază de fericire în această perioadă a vieții sale! Insărcinată în 29 de săptămâni, Flavia ne încântă cu imagini cu evoluția sarcinii!

Laura Cosoi și familia sa au făcut o excursie la Paris, inclusiv la Disneyland! Micuța Rita pare a fi fost extrem de încântată de lumea de poveste de acolo, iar mămica ei a surprins perfect momentul, împârtășit cu fanii de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.