INNA ne-a dezvăluit care sunt planurile sale pentru sărbătorile de iarnă (VIDEO)

0

Despre obiectivele sale pentru 2020, INNA ne-a dezvăluit: „Vreau să lansez încă un album în limba spaniolă, vreau să continui cu muzica în limba engleză, clipuri și îmi propun să mă distrez, să călătoresc, să cunosc oameni, să cunosc tradiții”.

Vizionează clipul de mai jos și descoperă care sunt planurile pe care INNA le are pentru Crăciun, dar și unde va concerta în noaptea de Revelion.

Inna nu este cunoscută doar pentru concertele pe care le are în toată lumea, ci și pentru stilul vestimentar, așa că am vrut să aflăm mai multe despre asta. INNA este fără îndoială cea mai de succes cântăreață româncă, cu show-uri în toată lumea și milioane de vizualizări pe YouTube, dar dincolo de muzică, a fost întotdeauna atentă la un aspect foarte important pentru orice star: stilul vestimentar.

Iar atenția pentru stilul vestimentar se reflectă atât în ținutele alese pentru concerte, cât și în felul în care se îmbracă în viața de zi cu zi. E de părere că „este foarte important să ai un stil, oricare ar fi el, și să te regăsești în ceva anume. Te poți inspira în ziua de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.