Împăcarea cuplului Brad Pitt & Jennifer Aniston – misiunea lui Kanye West!

0

Brad Pitt și Jennifer Aniston au divorțat în 2005, însă au păstrat legătura, în special în ultimii ani. Mai mult decât atât, în acest moment chiar se poate spune că sunt prieteni dacă ținem cont de faptul că Pitt a fost prezent la petrecerea dată în cinstea zilei de naștere a lui Aniston.

Printre milioanele de fani care încă mai speră la o împăcare a celebrului cuplu se numără și controversatul Kanye West. Probabil nu știai, dar mai nou, Kanye West și-a asumat un nou rol, cel de și pastor și organizează săptămânal un eveniment denumit „Sunday Service”, în care un grup gosspel interpretează piesele sale și el susține și discursuri cu tentă religioasă. Numeroase celebrități au participat la aceste evenimente, printre care Busy Philipps, Orlando Bloom și logodnica lui, Katy Perry, aceasta fiind și fiică de pastor.

Într-un interviu acordat publicației Heat, Kanye a dezvăluit faptul că „poate determina pe oricine să vină la slujbă”. Mai mult, se pare că el crede că „îi poate convinge pe Brad Pitt și Angelina Jolie să se împace și să redevină un cuplu, iar acest lucru să se întâmple chiar în timpul unei astfel de slujbe. Ar fi o reclamă extraordinară pentru Kanye. În plus, el este foarte…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.