Imagine rară cu fiica lui Diane Kruger și Norman Reedus

0

Norman Reedus a reușit să își surprindă fanii care îl urmăresc pe Instagram cu o postare prin care i-a urat La Mulți Ani iubitei lui, actrița Diane Kruger. Mai mult, în seria de imagini se pot observa și mâinile fiicei pe care cei doi o au împreună, micuța jucându-se cu părul mamei sale.

În imagini actorul în vârstă de 50 de ani din serialul de succes Walking Dead a inclus o fotografie de cuplu, cu ei doi luând masa la un restaurant, dar și o altă fotografie cu ei stând îmbrățișați pe plajă.

La Mulți Ani, înger, scrie simplu în descrierea imaginilor. Kruger, care a împlinit 43 de ani, a comentat la postarea lui Reedus, scriind: Te iubesc pe tine și pe micuța Etiquette cel mai mult. Un fan a întrebat-o pe actriță dacă Etiquette este numele fetiței care a venit pe lume în luna noiembrie a anului trecut, iar actrița a răspuns, negând acest lucru.

Reedus a mai împărtășit o fotografie cu fiica lor cu ocazia Crăciunlui, iar în luna mai a acestui an actrița a fost cea care a postat pe Instagram o superbă imagine în care apare alături de fiica ei, pentru a marca astfel sărbătoarea internațională cunoscută sub…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.