Imagine de colecție cu toți cei 8 copii ai legendarului actor Clint Eastwood

0

Clint Eastwood, în vârstă de 88 de ani, a demonstrat la premiera din Los Angeles a filmului „The Mule” că este un tată mândru și iubit și apreciat de copiii lui.

Toți cei 8 copii ai legendarului actor au venit să îl susțină la eveniment, inclusiv Laurie Eastwood, „fiica lui secretă”, alături de care Clint Eastwood s-a fotografiat în mod oficial pentru prima dată.

Fiica cea mică a actorului, Morgan Eastwood, în vârstă de 22 de ani, a confirmat că Laurie este sora ei, postând pe Instagram o imagine cu întreaga familie, cu textul „ATÂT DE RAR ca toți cei 8 copii Eastwood să fie în aceeași cameră”. Și Alison Eastwood, fiica în vârstă de 46 de ani a actorului, din prima căsătorie cu Maggie Johnson, a postat imaginea cu textul „Nu sunt sigură că a existat vreodată o imagine cu toți cei 8 copii împreună, însă iat-o aici”.

Clint Eastwood a pozat alături de Laurie, fiica pe care o are dintr-o relație pe care a avut-o în 1953 cu o femeie din Seattle, în timpul în care actorul era logodit cu prima lui soție, Maggie.

Aventura a rămas secretă până când biograful Patrick McGilligan a făcut primele dezvăluiri despre această fiică pe care Eastwood a ținut-o până acum departe de ochii lumii. „Clint are o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.