Ilinca Vandici face declarații inedite despre emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”

0

Ilinca Vandici s-a decis să spună adevărul despre anumite zvonuri care au apărut în presă în ceea ce privește plecarea ei din poziția de prezentatoare a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities!”.

„În urmă cu o lună de zile, poate chiar două, vuia presa din România: „Ilinca Vandici, dată afară de la Kanal D”, lucru care m-a șocat la prima vedere, ce au făcut, au luat din trecut știri și le-au reactualizat acum, dar ce s-a întâmplat, de ce să scrie asta?”, a spus Ilinca pe canalul său de Youtube.

Prezentatoarea TV infirmă zvonurile, ba mai mult decât atât, în acel timp, ea pregătea alături de echipa de producție și colegii săi noul sezon care va avea premiera în curând: „Adevărul este că a fost o mare minciună. Eu în acel moment pregăteam împreună cu echipa de producție și colegii mei cel de-al cincilea sezon „Bravo, ai stil”, care începe în curând. Nu mai aplecați urechea la tot felul de zvonuri și de lucruri, așteptați, eu am fost și voi fi întotdeauna sinceră și transparentă cu voi și o să vă spun de fiecare dată când se întâmplă ceva.”

Ilinca a mai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.