Ia-ți un hoverboard original! Profită de reduceri!

0

Ce înseamnă să ai un hoverboard original? Să ai unul dintre cele mai cool gadget-uri, care pasionează tineri din întreaga lume. Amatorilor de aventură, distracție și senzații tari le dăm o veste bună.

Dispozitivul care îți permite să te deplasezi mai ușor prin oraș sau prin locuri mai greu accesibile, cum ar fi magazine și clădiri de birouri  și care în același timp îți asigură o doză serioasă de distracție, este acum la ofertă și poate fi achiziționat cu o reducere substanțială de preț, din magazinul online SLEI.

Ce găsim la SLEI?

Biciclete fat bike, trotinete electrice și evident hoverboard original Phantom SET.

Din ce variante de hoverboard original Phantom SET, poti alege?

Hoverboard original Graffiti galben

Hoverboard original graffiti galben Phantom SET arată exact cum îi sună și numele: urban, cu mișcare puternică, în stilul propriu. Dacă vrei să ieși din cotidian, ai găsit ,,fantoma” perfectă pentru că Grafitti Galben e fix ceea ce îți trebuie! Ceva nonconformist, care te duce exact unde vrei să ajungi! Va fi protejat de praf, dar și de ploaie, pentru că este waterproof, iar viteza cu care te poți aventura este cupinsă între 15-18 km/h!

Hoverboard original Graffiti albastru

Culori calde, ce te duc cu gândul la zilele însorite de vară. Phantom SET Graffiti Albastru este amintirea vie a serilor lungi de vară și a valurilor mării! Lasă-te purtat prin jungle urbană și vei simți că plutești! Ușor de întreținut, datorită protecției waterproof și împotriva prafului, acest hoverboard graffiti albastru vine ca o amintire permanentă a vacanței de vara!

Hoverboard original Graffiti Verde

Dacă îți plac imprimeurile army, Phantom SET Graffiti Verde sigur va fi pe placul tău! E gata oricând de plimbări lungi și aventuroase, sau de simple ieșiri în parc! Fantoma verde este ceea ceți-ai dorit întotdeauna pentru că e plină de viață și nu o să stai pe loc niciodată!

Ți-ai ales un hoverboard original Phantom SET?

Ți-am prezentat câteva modele de hoverboard original pe care le poți găsi la reducere, zilele acestea. Mai multe modele și mai multe oferte vei găsi pe magazinul online, Slei.

Spor la cumpărături!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.