i-au sărit toți în cap

0

 

Delia își încarcă bateriile în Filipine, acolo unde se află în vacanță. Artista le arată fanilor ei de pe rețelele de socializare diverse imagini din destinația de vis unde se relaxează.

Într-una dintre fotografii, Delia apare în îmbrăcată sumar, într-o rochie tip plasă, foarte scurtă, pe sub care are un costum de baie minuscul.

Apariția vedetei a stârnit vii comentarii din partea internauților, care nu s-au sfiit să-i spună vedetei exact ce gândesc.

„De când ai picioarele așa luni”, „Mamăăă, ce sâni ai”, „Michelle Pfeiffer în Scarface. Identică”, „Înainte în plăcea delia, mă emoționa când concerta, festurile ei, mimica, știa să te facă să intri în acea stare a melancoliei, a copilăriei. Acum se scamatorește, își arată fundul… Nu-i înțeleg atitudinea și această schimbare radicală!’, „Asta se vinde acum cel mai bine. sasta se cere, asta se vinde”, „Nu înțeleg de ce simte nevoia să pozeze așa. Ea e cunoscută ca cântăreață foarte bună, nu ca una care se vinde”, „Sirena prinsă în plasă”, au comentat internauții.

Citește și: Scandal uriaș: Gigi Becali, atacat în Poiana Brașov de fostul ginere al lui Traian Băsescu. Ce s-a întâmplat între omul de afaceri și Syda

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.