Harta auto a Romaniei, avantajele utilizarii

0
Te plimbi cu masina prin Romania de placere sau in interes de serviciu? Ai nevoie de aplicatia Distante Rutiere pentru a-ti face viata mai usoara in traficul de pe drumurile patriei.

Te plimbi cu masina prin Romania de placere sau in interes de serviciu? Ai nevoie de aplicatia Distante Rutiere pentru a-ti face viata mai usoara in traficul de pe drumurile patriei.

Modul de utilizare peste foarte simplu: completezi campurile „Plecare” si „Sosire”, dai click pe butonul „Calculeaza” si afli numarul de kilometri de parcurs pana la destinatia aleasa, timpul calatoriei si costul total pe care il presupune deplasarea. Puteti adauga si o destinatie intermediara cu ajutorul butonului „Via”.

Avantajele folosirii hartii interactive

Harta Romaniei interactiva iti asigura un drum fara griji in vacanta sau in timpul calatoriilor in interes de serviciu:

  • afli informatii despre rutele cele mai potrivite
  • afli date exacte despre distantele rutiere
  • afli rute alternative care te ajuta sa nu pierzi foarte mult timp in trafic
  • afli informatii despre starea drumurilor
  • esti la curent cu intensitatea traficului in timp real
  • primesti informatii despre obiective turistice pe care le-ai putea intalni pe traseu
  • primesti sfaturi care te ajuta sa ajungi la destinatie in cele mai bune conditii

Fie ca ai plecat cu masina prin Romania de placere sau cu afaceri, aplicatia Harta Romaniei iti pune la dispozitie toate informatiile necesare si utile atunci cand pleci la drum. Aplicatia este usor de folosit atat pe tableta, cat si pe smartphone: introduci in aplicatie un oras, o strada, o adresa sau o regiune si vei observa pe harta interactiva un pin ce va indica intocmai locatia respectiva.

Aplicatia are incorporat si un calculator de consum de combustibil, care te va ajuta sa afli cat costa carburantul. E simplu: selectezi in formular consumul mediu al autoturismului vostru si afli pretul aproximativ al calatoriei.

De ce sa iti complici inutil viata cu o harta normala, greu de folosit la volan si care te pune sa faci si calcule, daca vrei sa afli distanta rutiera dintre doua puncte? Aplicatia Harta Romaniei, creata special pentru toti utilizatorii si pentru orice tip de gadget, poate fi utilizata in orice moment, gratuit. Se incarca foarte repede si ofera indicatii exacte. Ai nevoie doar de o conexiune la internet si, in rest, tot ce ai de facut este sa conduci cu grija, sa respecti regulile de circulatie si sa te bucuri de calatorie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.