Hailey Bieber a avut o ținută atipică la petrecerea de după nuntă

0

Hailey și Justin Bieber au organizat o a doua ceremonie de nuntă în Carolina de Sud, unde și-au invitat doar familia și prietenii extrem de apropiați. Nu mai este nevoită să spunem că mireasa a avut o ținută spectaculoasă, mai cu seamă că a ales să poarte o rochie mini, cu umerii goi, creată de Vivienne Westwood, care îi punea silueta în valoare.

La ceremonie, Hailey a purtat o ținută rochie creată de Off White, tot cu umerii goi, dar model sirenă de această dată. Pe lângă asta, lucrul care a atras atenția a fost faptul că pe trena rochiei a fost scris un mesaj cu adevărat emoționant și special: „până când moartea ne va despărți.” După ceremonie, Hailey s-a schimbat într-o rochie cu bretele subțiri, care i-a pus decolteul în evidență. Ea a avut parte de ajutorul unui stilist, Maeve Reilly, care i-a sugerat să poarte o rochie Vera Wang, accesorizată cu o pereche de sneakers Nike Air Force 1.

Nu este o surpriză faptul că Hailey a ales să aibă trei ținute la nuntă, dar i-a luat pe toți prin surprindere când a accesorizat o pereche de pantofi sport la rochia ei. Însă, ar…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.