Gina Matache, mama Deliei, declarații surprinzătoare pe contul de socializare: „Nu mai staţi să dormiţi ca vitele pe voi”

0

Din ce în ce mai multe cazuri cu copii abuzați sexual sau violați ies la suprafață în ultima vreme. Din acest motiv, Gina Matache a scris un mesaj dur pe pagina sa de Facebook. Mama Deliei este de părere că este extrem de necesară introducerea pedepsei cu moartea pentru a opri aceste tragedii: “Domnilor burtoşi, care faceţi legile, faceţi ceva pentru copilaşii noştri!”, își arată disperarea, artista.

Gina Matache dă vina pe nepăsarea autorităților în ceea ce privește pedofilia și este de părere că nimic nu va ajunge să se schimbe câtă vreme nu se vor lua măsuri legale.

„Oare mai trebuie să fie agresaţi copilaşii? Oare cât să mai stăm să aşteptăm cu mâinile în sân Chiar dacă vedem, auzim zilnic de cazuri noi, nu vă doare sufletul? Domnilor burtoşi, care faceţi legile, faceţi ceva pentru copilaşii noştri. Daţi un exemplu, două, trei, o lege de urgenţă: Pedeapsa cu moartea pentru pedofili. Nu mai staţi să dormiţi ca vitele pe voi. Sunt cazuri extreme, deci măsuri extreme. Nu mai ascundeţi gunoiul sub preş. Sunt mulţi nenorociţi, deci daţi egea asta să scăpam de ei!”, a fost mesajul Ginei Matache de pe contul de socializare.

Mama Deliei transmite un mesaj alarmant ce vizează toate femeile și toate mămicile din România: „Dacă vă pasă de soarta…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.