Gigi Hadid vorbește cu sinceritate despre momentele dificile din cariera de model

0

Gigi Hadid este un model de succes acum, însă acest lucru nu înseamnă că nu a avut parte și de momente mai grele pe care a trebuit să le depășească.

În cadrul unui interviu pentru i-D magazine, ea a dezvăluit cine a fost primul designer care a chemat-o în cadrul unei prezentări de modă. „Jean Paul Gaultier a fost primul designer care m-a lăsat să defilez la o prezentare în Paris. La momentul acela nu îmi începusem cariera, abia terminasem liceul, încă aveam corpul unei voleibaliste”, a declarat Gigi.

„Îmi iubeam corpul, știu cât de greu a fost să am mușchii aceia, să am forme, uneori îmi este dor să fiu așa. Atunci, oamenii erau răi cu mine și îmi spuneau că nu am un corp de model”, a mai spus Gigi.

Gigi a mai vorbit și despre cât de mult a ajutat-o faptul că a defilat în cadrul prezentării celebrului designer. „Să mă îmbrace Jean Paul într-o ținută care nu îmi acoperea corpul.. adică, încă mai erau atunci stiliști sau designeri pentru care defilam, dar mă îmbrăcau în haine care mă acopereau. A însemnat extrem de mult pentru mine să mă facă să simt că el își…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.