Gigi Hadid, mesaj dur pentru un fan care i-a criticat înfățișarea

0

Gigi Hadid a avut un mesaj dur pentru un utilizator de Twitter care i-a criticat înfățișarea într-o poză postată de un alt fan.

Modelul a încercat să fie amabilă și a acceptat să facă poză cu o familie pe care a întâlnit-o pe plaja unde avea o ședință foto. Gigi a povestit că era o ședință foto de 12 ore, în soare, în acest timp ea purtând o perucă. Aceasta știa că nu arată perfect, „acest look nu era potrivit pentru o poză cu fani”.

Cu toate acestea, Gigi Hadid nu a vrut să dezamăgească această familie, așa că a acceptat să facă o poză, deși nu arăta foarte bine. Decizia ei, deși minunată pentru acea familie, nu a fost atât de apreciată de alte persoane care au văzut poza pe Twitter, verișoara celei care a făcut poza cu Gigi postând-o pe rețeaua socială.

Un utilizator a scris „Asta este… ceva”, indicând că Gigi Hadid nu arată perfect. O altă persoană a continuat: „De ce arată așa?”.

Modelul a văzut comentariile răutăcioase și a fost dezamăgită de negativitatea utilizatorilor de pe Twitter, după ce a decis să fie amabilă cu acea familie.

„Mă deranjează să văd că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.