Gigi Becali în culmea fericirii după ce fiica ei a anunțat că se mărită: „Sunt în bucurie de o săptămână. Sunt şi ei oameni avuţi”

0

Fiica cea mare a lui Gigi Becali, Teodora, face nuntă mare peste doar o lună, în octombrie. La eveniment ar fi invitați circa 700 de invitați, iar Becali a decis să plătească 20.000 de euro în plus, pentru mirii de la o altă nuntă, pentru a renunța la o formație de muzică machidonească, doar ca să le cânte Teodorei și alesului ei.

Pe mire îl cheamă Teodor Mincu, este și el tot machidon și provine dintr-o familie înstărită, spre încântarea lui Becali.

„E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În Bucureşti o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu doresc ei şi vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis Teodorei: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut. Dar am încredere că va face numai bine”, dezvăluia Gigi Becali, în urmă cu ceva timp.

Gigi Becali este foarte încântat de viitorul său ginere

Aparent, Becali este foarte mândru și încântat de alesul inimii fetei sale. În afară de faptul că Teodor este machidon, una dintre cerințe esențiale, provine și dintr-o familie cu stare financiară bună. Și mai are încă o calitate, este înalt, exact așa cum îi place afaceristului.

„Are peste 1,85 m, aşa cum îmi place mie. Sunt şi ei oameni avuţi. E o familie curată, frumoasă şi asta mă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.