George și Amal Clooney, la un pas de divorț?

0

În ultimele zile au circulat mai multe zvonuri potrivit cărora George și Amal Clooney ar fi la un pas de divorț, după o căsnicie de 4 ani.

Două surse ar fi dezvăluit pe 22 ianuarie că George și Amal Clooney urmează să divorțeze, însă cei de la HollywoodLife au obținut mai multe informații, stabilind dacă aceste zvonuri sunt adevărate sau nu.

„Povestea este inventată”, a declarat reprezentatul lui George Clooney pentru HollywoodLife. Așadar, actorul în vârstă de 57 ani și Amal, în vârstă de 40, au o viață fericită și nu există semne că cei doi vor să divorțeze.

Totodată, se infirmă astfel și zvonul potrivit căruia Amal ar ține gemenii departe de George în noua lor locuința lor din Sardinia, informația provenind de la sursă citată de Radar Online. Aceeași publicație a susținut că George îi dădea o mulțime de mesaje lui Amal pentru a-și vedea copiii, el fiind în Anglia. „El și-a dorit să se bucure de noua proprietate împreună, dar după o ceartă explosivă ea a plecat cu Alexander și Ella. Ea i-a spus că dacă va veni, va trebui să stea în casa de oaspeți”, a declarat sursa pentru Radar Online.

Având în vedere că reprezentatul actorului a negat zvonurile unei despărțiri, este puțin probabil ca acest…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.