George R. R. Martin şi-a deschis o librărie, lângă cinematograful său din Santa Fe

0

George R. R. Martin a deschis o librărie în Santa Fe, capitala statului american New Mexico, cu toate că în stocul acesteia nu se află, deocamdată, mult aşteptatul roman ”The Winds of Winter”, al şaselea din seria epico-fantastică ”A Song of Ice and Fire”, relatează luni The Guardian.

Autorul seriei ”Song of Ice and Fire”, care a achiziţionat cinematograful Jean Cocteau din Santa Fe în 2013, a deschis acum magazinul ”Beastly Books”, aflat alături. Magazinul este numit în onoarea a ceea ce Martin a declarat că este cel mai cunoscut film al lui Cocteau, ”Beauty and the Beast”, precum şi ”un anumit show TV la care am lucrat în anii ’80”, cu acelaşi nume.

Martin a declarat că el şi echipa sa au decis să deschidă magazinul după ce au găzduit în cadrul cinematografului discuţii şi sesiuni de autografe cu ”zeci de scriitori grozavi, premiaţi şi autori de bestselleruri”.

”Toţi au semnat stocuri pentru noi. Singura problemă a fost că holul de la Jean Cocteau era mult prea mic pentru a expune toate aceste cărţi minunate, cu autograf”, a scris autorul pe blogul său. ”Ţinând cont de acest lucru… ne-am deschis propria librărie chiar lângă cinematograf… Treceţi pe aici şi vizitaţi-ne data viitoare când veniţi pe ‘Tărâmul Fermecat’. Beastly…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.