Gala AVANPREMIERE 20, Editie Aniversara In Memoriam Răzvan Ciobanu

0

Spațiul amplu decorat de către designerul floral Mădălina Mocanu, s-a dovedit cu totul neîncăpător pentru cei peste 300 de invitați care au venit să aducă un omagiu modei românești și celui care a fost excelentul designer Răzvan Ciobanu.

Invitații speciali ai Galei au fost părinții lui Razvan Ciobanu – care ne-au onorat cu prezența lor, iar Kiki Cioran, Larisa Iorgulescu, Giulia Anghelescu, Xonia, Adrian Nartea, Sonia Ionescu Argint, Mihaela Tatu, Laura Olaru, Alina Roxana Ionescu, Iuliana Luciu, George Soare, Maria Andreea, Iulia Zgripcea au fost doar câteva dintre vedetele care au susținut Gala AVANPREMIERE 20.

Evenimentul a început cu un recital de pian al Dianei Plugar și a continuat cu prezentarea colecțiilor realizate de designerii talentați – Lia Aram by Anemona Stanchi – încălțăminte: Hardot / accesorii: Amazing Jewerly, Alexandra Calafeteanu, Aleha Toncea, și Claudia Rawlings – încălțăminte: Hardot.

“Prieten și designer de excepție”, așa l-a numit Alin Gălățescu pe regretatul designer, în discursul de deschidere al evenimentului.
“Am pierdut un prieten drag și un mare nume în industria modei din România. Dacă timpul ar mai fi avut răbdare cu el, Răzvan ar fi ajuns pe cele mai înalte culmi ale creatiei vestimentare de inalt nivel, cu recunoasterea internationala pe care o merita și sunt convins că ar fi continuat să creeze original și exuberant așa cum ne-a obișnuit, scriind noi pagini în istoria modei”, a declarat Alin Gălățescu, analist de modă, fondator al Galei AVANPREMIERE.

“Dintotdeauna am crezut în moda românească și i-am susținut pe cei mai talentați tineri designeri. Il stiu pe…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.