Gabriela Cristea s-a plâns de căldura de platul emisiunii pe care o prezintă

0

Colegii Gabrielei Cristea au montat un șemineu în platou, ceea ce i-ar cauza un disconfort termic acesteia. Fiind în ultimul trimestru de sarcină, ea resimte căldura mult mai puternic, scrie Spynews.

„Pe mine m-a luat nişte călduri aşa, cred că de când au pus colegii mei şemineu (…). Din cauza mea e frig în platou şi toată lumea suportă şi sunt ţurţuri care atârnă de tavan, pentru că mie mi-e cald. Bine, nu e chiar de la mine, e de la… hormoni. De la alte persoane care se află înăuntru persoanei mele. Şi atunci, toată lumea trebuie să-şi pună şuba, iar eu sunt în costum de baie, dacă s-ar putea. Cum mă uit la şemineu, cum încep să curgă apele pe mine, nu mai pot şi nu mai pot (…). Mă simt atât de gravidă de doi ani încoace… şi după ce o să-mi treacă, o să intru la menopauză”, a declarat Gabriela Cristea.

Prezentatoarea și Tavi Clonda urmează să devină părinți pentru a doua oară, în primăvara anului viitor. Ea va naște o fetiță.

CITEȘTE ȘI: Cine este atacatorul din Strasbourg. Un localnic de 29 de ani, cunoscut de autorități pentru infracțiuni care nu au legătură cu terorismul

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.