Gabriela Cristea, despre sistemul de învățământ. „Să nu uităm că și prin joacă copiii pot învăța”

0

Pe contul său de socializare, moderatoarea TV Gabriela Cristea a luat în discuție sistemul de învățământ din România. Vedeta este de părere că copiii de școală nu ar trebui să fie foarte încărcați cu diverse teme, ci să aibă mai mult timp să se bucure din plin de copilărie.

„Copiii au nevoie de odihnă și de joacă. Copiilor trebuie să le facă plăcere să se întoarcă acasă, pentru că acasă ar trebui să se relaxeze și să se joace. Să nu uităm că și prin joacă copiii pot învața.

Hai să ne uităm un pic la sistemul finlandez de învățământ, sistem care este pe primul loc în lume ca și perfotmata.

Copiii au de făcut teme maxim 15 minute acasă, restul timpului se joacă, socializează și își descoperă talentele cu care au fost înzestrați, fără meditații, teme interminabile pe care nu le corectează nimeni sau stresul la care sunt supuși cei care au examen, teze etc.”, a comentat Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care are o fetiță, Victoria.  Vedeta și partenerul ei de viață urmează să devină din nou părinți de fetiță anul acesta.

Citește și: Guvernul Boc a înmuiat pedepsele pentru pedofili, Guvernul Cioloș le-a lăsat la fel, iar Guvernul Dăncilă nu e interesat!

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.