Gabriela Cristea a reacționat imediat după ce a aflat că Marcel Toader, fostul ei soț, a murit

0

Marcel Toader s-a stins din viață la vârsta nu foarte înaintată de 56 de ani, după ce a suferit un infarct, în timp ce era la masă, cu un prieten. La puțin timp după aflarea veștii groaznice, Gabriela Cristea a și reacționat.

„Eu am familia mea, nu mai aveam nimic de împărţit cu el. Ştiu că a mai avut în infarct în 2012. Dar nu ştiu ce a mai făcut apoi… Nu o să merg la înmormântare”,a declarat Gabriela Cristea.

Cu toate acestea, Marcel Toader revenise la sentimente mai îngăduitoare în ceea ce o privește pe Gabriela Cristea:

 ”Despre Gabriela am avut mereu o părere fantastică! Este una dintre cele mai bune moderatoare de televiziune. Îi doresc tot succesul din lume, fericire în familie, să îmbătrânească lângă soţul ei şi să se iubească. Eu nu am resentimente. Fiecare are viaţa lui şi drumul lui”,a declarat Marcel Toader în urmă cu ceva timp.

Marcel Toader și prezentatoarea TV Gabriela Cristea s-au căsătorit în anul 2008, iar dragostea dintre cei doi a rezistat cel mai mult dintre toate căsniciile lui Marcel Toader. Afaceristul a fost alături de cea de-a cincea soție timp de 5 ani, după care au divorțat.

Marcel Toader a murit sâmbătă, la vârsta de 56 de ani, în urma unui stop cardiac. Marcel Toader a fost un rubist împătimat de performanță,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.