Gabi Bădălău a reacționat după ce soția lui l-a acuzat de infidelitate, abuz și jigniri: ”Cel mai JOSNIC este acel om”

0

Au trecut deja câteva zile de când Claudia Pătrășcanu și-a făcut curaj și a scris despre viața oribilă pe care o trăia, iar acum, Gabi Bădălău, soțul acesteia, a avut prima reacție la acuzațiile de abuz fizic, psihic și chiar sexual.

Așadar, după ce Claudia l-a acuzat pe soțul ei de infidelități și de abuz, Gabi nu doar că a postat pe rețelele de socializare mai multe filmulețe în care apare jucându-se alături de copiii săi, dar i-a și adresat un mesaj soției sale, prin care încearcă să își curețe imaginea de băiat rău:

”Cel mai JOSNIC este acel om care în momentul în care se supără pe tine neagă faptele tale bune, îţi dezvăluie secretele, te vorbeşte de rău, uită tot ce ai făcut pentru el şi te descrie altora într-un fel lipsit de bun simţ.”, a declarat Gabi Bădălău pe Instagram.

 

Claudia Pătrășcanu a scris în urmă cu câteva zile un mesaj care a frânt inimile fanilor săi, în care a discutat despre coșmarul pe care îl trăiește de mai multă vreme.

”După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni…… Renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu……. lupt pentru…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.