Fotografii nemaivăzute cu Cristina Țopescu și tatăl său. Jurnalista le-a făcut publice

0

Cristina Țopescu a postat, pe contul său de socializare, două fotografii de colecție în care apare alături de tatăl său, Cristina Țopescu. În urma dintre imagini, Cristina Țopescu apare într-o ipostază plină de tandrețe alături de tatăl său.

„Știu, ești cu mine tot timpul”, a menționat Cristina Țopescu în dreptul fotografiei.

În cealaltă fotografie, Cristina Țopescu și tatăl său apar alături de Corina Crețu.

„Ia uite, Corina Crețu, ce poză am găsit printre pozele tatălui meu ♥ Nu mai știu de unde și de când e…”, a spus jurnalista.
„Dumnezeu să îl odihnească, Cristina, în Pace și Lumină pe tatăl tău, un sfetnic și un prieten de neprețuit pentru mine. Tu știi că e alături de tine mereu, așa cum e și Tata pentru mine, ne sprijină, ne veghează și ne îndrumă. Îți doresc tot binele din lume, Cristina, multă sănătate și mult, mult succes în tot ce faci!”, a comentat Corina Crețul la postarea respectivă.

Cristina Țopescu este o cunoscută jurnalistă și prezentatoare de televiziune. Este fiica cea mare a regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu.  Cristian Țopescu s-a stins din viață în ziua de 15 mai a anului trecut, la vârsta de 81 de ani. Legendarul comentator sportiv a fost internat la Spitalul Elias din Capitală. Cristian…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.