Fotografia cu care Don Juan-ul telenovelelor a stârnit rumoare. Și-a făcut operație estetică? La 52 de ani n-ar niciun rid

0

 

În fotografia postată pe Instagram de prezentatoarea Cynthia Urías, care apare în imagine alături de starul telenovelelor și de producătoarea Carla Estrada.

Ceea ce le-a atras imediat atenția internauților este că actorul mexican nu are niciun rid de expresie în ciuda faptului că are 52 de ani. Mulți dintre aceștia au comentat că look-ul lui Fernando Colunga este schimbat, afirmând că este poisibil ca acesta să fi trecut pe la cabinetul medicului estetician.

View this post on Instagram

Y si hacemos una novela @carlaestradawest ?? Que dicen las #colungueras ??? #fernandocolunga #Televisa #brindis? #tvhost #amorreal

A post shared by Cynthia Urias (@cynthiaurias) on Dec 11, 2018 at 9:01pm PST

Fernando Colunga este cunoscut telespectatorilor români din numeroase telenovele, care au prins foarte bine la public. Printre acestea se numără: Amor Real, Esmeralda, la Usurpadora, Marimar și Maria del Barrio.

Citește și: INTERVIU | John Kruzel, expert de fact-checking la PolitiFact, despre manipularea prin media: „Știrile false mizează pe emoții și încearcă să elimine gândirea rațională prin provocare”

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.