Fostă Miss Universe, diagnosticată cu cancer de piele

0

Dayanara, care a fost măritată cu Mark Anthony, a dezvăluit că medicii i-au pus acest diagnostic după apariția unei alunițe cu aspect neregulat, pe picior, în zona din spate a genunchiului. Boala a evoluat rapid și s-a extins pe picior.

Astăzi am vești proaste. Am fost diagnosticată cu cancer de piele, melanom. După o biopsie și o a doua operație, marțea trecută, rezultatul este, din păcate, pozitiv. Acum așteptăm să vedem ce tratament voi primi. Deja mi-au îndepărtat o mare porțiune din partea din spate a genunchiului și, de asemenea, au îndepărtat doi ganglioni limfatici din partea de sus a piciorului, unde se răspândise deja boala. Sper că nu s-a răspândit în alte zone sau organe”, a spus Torres pe Instagram.

Dayanara, în vârstă de 44 de ani, este logodită cu producătorul de film Luis D’Esposito, cunoscut mai ales pentru proiectele Marvel. El a fost cel care a insistat ca Torres să meargă la un control.

Am pus totul în mâinile Domnului și știu că El deține controlul. Fiii mei, deși sunt puțin speriați, îmi cunosc credința și știu că au o mămică luptătoare”, a mai spus Dayanara care și-a îndemnat admiratorii să meargă la medic dacă observă vreo modificare în organism.

Sursă foto: Hepta

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.