Fostă Miss Teen Universe a murit la doar 20 de ani

0

Modelul danez se afla la schi în Austria alături de familia ei pentru a-și serba ziua, când cu doar o zi înainte de a împlini 20 de ani, a suferit un atac de cord, relatează Unilad.

Părinții tinerei au declarat pentru un ziar local că Lotte a ieșit în oraș cu prietenii cu o noapte înainte, însă s-a întors „binedispusă și fără probleme de sănătate”.

Totuși, a doua zi dimineață modelul nu a coborât la micul dejun, iar părinții au găsit-o în pat. Într-o postare pe pagina de Instagram a lui Lotte, ei au explicat că a fost „un sentiment care a escaladat rapid în stop cardiac”.

Cu mare tristețe vă informăm despre motivul pentru care Lotte nu a mai apărut în public în ultimele zile. În urmă cu două zile, în timpul vacanței în Westendorf – Austria, Lotte a început să se simtă rău pe parcursul după-amiezei. Un sentiment care a escaladat rapid într-un stop cardiac. A fost dusă la cel mai apropiat spital unde a intrat în comă și de atunci se află sub supravegherea medicilor pentru a-i monitoriza sănătatea”, au scris părinții tinerei pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Lieve vrienden, Met het grootst mogelijke verdriet willen wij jullie hierbij informeren over de reden achter Lotte’s publiekelijke afwezigheid de afgelopen dagen. Twee dagen geleden, tijdens onze…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.